latinica  ћирилица
21/10/2019 |  11:03 | Аутор: СРНА

Пале: Ухапшен мушкарац због пријетњи

Мушкарац чији су иницијали П.П. са Пала ухапшен је због упућивања озбиљних пријетњи лицу из те општине, саопштено је из Полицијске управе Источно Сарајево.
Пале - Фото: илустрација
ПалеФото: илустрација

Полицијској станици Пале лице је пријавило да му је П.П. у Крађорђевој улици на Палама упутио озбиљне пријетње које су код њега изазвале осјећај угрожености.

О свему је обавијештен тужилац Окружног јавног тужилаштва у Источном Сарајеву и у току је рад на расвјетљавању кривичног дјела угрожавање безбједности.

Срна незванично сазнаје да је ухапшен Пуниша Пурковић који је од раније познат полицији због пријетњи Миломиру Провићу, којем је недавно испред породичне куће на Палама запаљен аутомобил.

Полицијској станици Соколац јуче је пријављено да је лице чији су иницијали Д.Б. на паркингу угоститељског објекта у овој општини, након вербалне расправе, физички напало тритесеттрогодишње лице, нанијевши му тјелесне повреде.

О случају је обавијештен тужилац Окружног јавног тужилаштва Источно Сарајево и у току је рад на документовању кривичног дјела наношење тјелесне повреде.