latinica  ћирилица
23/10/2019 |  12:13 ⇒ 13:35 | Аутор: klix.ba

Путник на лету из Тузле унио у авион нож дуг 20 центиметара и гулио јабуку

Током лета на реалцији Тузла-Ваксјо догодио се инцидент када је један мушкарац извадио нож дужине 20 центиметара и почео са гули јабуку.

Случај је пријавио један од путника, а пријава је упућена и командиру Теренске канцеларије за безбједност аеродрома Граничне полиције БиХ.

Како Кликс сазнаје, с овим случајем који се догодио још 7. октобра, јавност до сада није била упозната па се поставља питање да ли је ријеч о заташкавању овог инцидента.

Како је потврђено за овај портал, постоји сачуван снимак КДЗ прегледа торбе на којој се види нож у торби наведеног путника.

Тренутно се испитују околности пропуста Теренске канцеларије за безбједност аеродрома Граничне полиције БиХ, а о свему је обавијештено и Министарство безбједности БиХ.

Раније ове године забиљежен је још један инцидент и то на лету из Сарајева за Беч, када је припадник Граничне полиције БиХ Елведин Јусић ушао пијан у авион. Он је у авион унио четири лименке пива и уз тешко нарушавање угледа институције довео у питање операцију изручења једне особе за коју је био надлежан.