latinica  ћирилица
23/10/2019 |  15:38 ⇒ 15:52 | Аутор: СРНА

Приједорчанин погинуо у судару на путу К.Дубица - Градишка

Шездесетпетогодишњак из Приједора погинуо је, а четири лица су повријеђена у судару три возила на путу Козарска Дубица - Градишка, саопштено је из Полицијске управе Приједор.
Удес-Козарска Дубица (фото:rtv-kd) -
Удес-Козарска Дубица (фото:rtv-kd)

На магистралном путу Козарска Дубица - Градишка у Козарској Дубици јутрос око 9.00 часова сударили су се ауди А4 којим је управљало лице С.П. из Костајнице, ауди А3 којим је управљало лице В.Б. из Козарске Дубице и форд фиеста којим је управљао мушкарац који је погинуо, а чији иницијали нису наведени.

Тјелесне повреде задобили су возач аудија А4 и дијете које се превозило у аутомобилу, сувозач у форду фиеста Џ.К. из Приједора и возач аудија А3.

Повријеђеним лицима медицинска помоћ указана је у Општој болници Градишка, након чега је лица С.П. задржано у тој болници, а дијете превезено у Универзитетски клинички центар Републике Српске у Бањалуци.

Увиђај су извршили окружни јавни тужилац Окружног јавног тужилаштва Приједор и полицијски службеници Полицијске станице Козарска Дубица.

Поступајући тужилац наложио је обдукцију тијела страдалог лица која ће бити обављена у Завод за судску медицину Републике Српске у Бањалуци.

Повезане вијести:

Очевици о несрећи код Козарске Дубице: Возач није стао на знак "стоп"

У удесу код Козарске Дубице једна особа погинула, четворо повријеђених