latinica  ћирилица
03/11/2019 |  11:57 ⇒ 15:39 | Аутор: СРНА

Повријеђена двојица младића из Српца

Лица чији су иницијали А.П. и М.Л. из Српца повријеђени су у саобраћајној незгоди која се рано јутрос догодила на магистралном путу Србац-Нова Топола, у мјесту Повелич, рекла је портпаролка Полицијске управе Градишка Весна Дивљановић.
Незгода у Српцу - Фото: РТРС
Незгода у СрпцуФото: РТРС

Дивљановићева је навела да је до несреће дошло око 3.00 часа када је возило мицубиши, којим је управљао А.П, слетјело са коловоза.

- Том приликом возач и сувозач М.Л. задобили су тјелесне повреде и превезени су у Универзитетско клинички центар Републике Српске - додала је она.

Увиђај су обавили полицијски службеници Полицијске станице Србац, а о свему је обавијештено Окружно јавно тужилаштво Бањалука.

Срна незванично сазнаје да је ријеч о 25-годишњим младићима Александру Петковићу и Марку Лазићу, обојица из Српца.

ЈЕДАН ОД ПОВРИЈЕЂЕНИХ МЛАДИЋА НА АПАРАТИМА ЗА МЕХАНИЧКУ ВЕНТИЛАЦИЈУ

Из УКЦ Српске саопштено је да је двадесетпетогодишњи А.П. из Српца задобио повреде главе и врата и да је прикључен на апарате за механичку вентилацију, док је други повријеђени младић М.Л. /25/ оперативно збринут и стабилног је здравственог стања.

Из УКЦ-а наводе да је А.П. збринут на Клиници за анестезију и интензивно лијечење и да су све даље прогнозе крајње неизвјесне.

Дежурни љекар Синиша Мирковић рекао је да је А.П. довезен у УКЦ у политрауматизованом стању са водећом повредом главе и врата.

Пацијент М.Л. налази се на даљој опсервацији у Ургентном центру, а у УКЦ је довезен у политрауматизованом стању са водећом повредом абдомена, рекао је дежурни љекара Ургентног центра Зоран Малушић.