latinica  ћирилица
04/11/2019 |  12:36 | Аутор: РТС

Тотенхем без нападача долази у Београд?

Нападач и капитен Тотенхема Хари Кејн пропустио је недјељни меч Премијер лиге против Евертона, док је Кореанац Сон у депресији након што је на истом мечу сломио ногу Португалцу Андреу Гомешу.

Енглески репрезентативац је није путовао са екипом у Ливерпул, и пропустио је реми Спурса против Евертона од 1:1.

Тотенхем се није званично оглашавао поводом Кејновог одсуства, али како преносе медији на Острву у питању није повреда већ болест, која је омела сјајног нападача да буде у конкуренцији за тим.

С тим у вези, неизвјестан је и његов наступ и пут за Београд, на мегдан Црвеној звезди у мечу четвртог кола Лиге шампиона (сриједа 21.00).

Ни други убојити дио напада клуба из Лондона није без проблема.

Сон Хјонгмин је меч против "карамела" завршио прије времена, пошто је због оштрог старта у 79. минуту, који је резултирао ломом ноге Андреа Гомеша, оправдано добио црвени картон.

То је видљиво тешко пало Сону, који је држећи се за главу и са сузама у очима пратио указивање помоћи и касније одношење са терена португласког центарфора. 

- Сон је у ужасном стању, не престаје да плаче. Није он крив, један је од најбољих људи које можете да упознате - рекао је медијима Сонов саиграч Деле Али.

Ту мукама Маурисија Покетина пред долазак у Србију није крај.

Меч у лиги пропустио је и Јан Вертонген, у саставу није било ни двоструког стријелца из првог меча Тотенхема и Звезде у Лондону Ерика Ламеле, док је од раније због повреде лакта ван строја и први голман Уго Лорис.