latinica  ћирилица
05/11/2019 |  19:47 ⇒ 19:48 | Аутор: РТС

Милојевић: Да будемо прави, јер ће нас гледати цијела Европа

Послије побједе у Лондону, Тотенхем сада има бод више од Црвене звезде на табели групе Б. Црвена звезда је у серији од 12 утакмица без пораза на свом терену у свим такмичењима. Тренер Звезде Владан Милојевић у интервјуу био је оптимиста пред овај дуел.

Каква су очекивања од ове утакмице и шта ће по вашем мишљењу бити пресудно на овом мечу?

- Сигурно да смо анализирали ову посљедњу утакмицу коју смо играли против Тотенхема. Без обзира на све, ми смо знали и њихове предности и мане, пробали смо да искористимо те њихове мане, али је јако тешко искористити их. У сваком случају, трудићемо се, ипак играмо пред нашим навијачима. Добро смо их изанализирали, оно што је најбитније, то је тај вољни моменат уз нашу вјерну публику - рекао је Владан Милојевић.

Којим сегментом игре сте најзадовољнији у овом тренутку у редовима Црвене звезде?

- Свесни смо свега тога да су све те екипе негдје на вишем нивоу што се тиче, не играчког кадра него квалитета. Мислим да смо јако близу, да смо много бољи него што смо били прошле године, али мислим да је то неко дуго одсуствовање које смо имали, да би смо се прилагодили и да би могли да играмо са њима, онако што би се рекло егал, мислим да смо на једном добром путу - истиче Милојевић.

Колико ће бити тешко парирати везним фудбалерима Тотенхема на овом сусрету?

- Играте онолико колико вам противник дозволи. Имају неки сегменти игре где ми још једноставно не можемо да им парирамо. Та брзина која је најосновнији параметар данашњег фудбала, снага, издржљивост брзинска гдје имате играче који једноставно имају велику моћ. То су једноставно атлете које су толико брзе да ми једноставно не можемо да постигнемо и да им парирамо у том сегменту. Да се прикажемо у правом свјетлу, као што смо се и до сада приказивали, да пошаљемо једну лијепу слику наших навијача, наших људи, нашег града, наше државе, јер ће нас сутра гледати цијела Европа - истиче Милојевић.