latinica  ћирилица
06/11/2019 |  21:07 | Аутор: РТРС

ЛШ: Бајерн сломио отпор Олимпијакоса, Јувентус до побједе у надокнади

Фудбалери минхенског Бајерна резултатом 2:0 побиједили су Олимпијакос на свом стадиону и уписали 4. побједу у Лиги шампиона, док је Јувантус славио на гостовању у Москви (1:2).

У 69. минуту утакмице Роберт Левандовски је био на правом мјесту у право вријеме, постигавши погодак десном ногом уз десну стативу довео је Бајерн у вођство и умирио многобројну публику на "Алијанц Арени".

 У 88. минуту у игру је ушао Иван Перишић умјесто Сержа Гнабрија и послије непуних 60 секунди успио да постигне погодак и ријеши питање побједника, када је на семафору писало 2:0.

Бајерн је убједљив у групи Б са максималних 12 бодова, док је Олимпијакос остао на четвртој позицији са свега једним бодом.

Фудбалери Јувентуса успјели су голом Косте у 93. минуту утакмице да дођу до побједе на тешком гостовању Локомотиви у Москви.

Ремзи је довео шампиона Италије у водство већ у 4. минуту, али у 12. минуту већ је било 1:1, када је погодио Миранчук. Тим из Торина је први на табели групе Д са 10 бодова, док је Локомотива остала на трећој позицији са три бода.