latinica  ћирилица
09/11/2019 |  13:47 ⇒ 20:24 | Аутор: СРНА

Додик почаствован великим успјехом Србије (ФОТО)

Српски члан Предсједништва БиХ Милорад Додик рекао је да је почаствован јер свједочи важном успјеху Србије - изградњи Коридора 10, који је планиран деценијама уназад, а који је је успјела да реализује генерација политичара на челу са предсједником земље Александром Вучићем.
Додик, Вучић, Брнабић - Фото: РТРС
Додик, Вучић, БрнабићФото: РТРС

Након церемоније свечаног отварања Источног крака Коридора 10, Додик је рекао да су сада очекивања претворена у конкретну реализацију.

- Различите генерације политичара прије вјероватно су жељеле,али нису успјеле да створе претпоставке за тако нешто. Ево створиле су се околности да то уради ова генерација на челу са Вучићем - рекао је Додик, преноси Телевизија Пинк.

Фото: РТРС

Предсједник Србије Александар Вучић се на церемонији отварања аутопута захвалио свим оним који су подржали и учествовали у изградњи, уз посебну захвалност српском члану Предсједништва БиХ Милораду Додику који је, како је рекао, уз Србију увијек, па и онда када није ни лако, ни добро.

Фото: Танјуг

Дионица од Просека до Црвене Реке која је дуга 22,5 киломатара и којом је комплетиран ауто-пут од Ниша до границе са Бугарском.