latinica  ћирилица
11/11/2019 |  18:40 ⇒ 18:51 | Аутор: Б92

ФСС – портрети у част иконама српског фудбала (ФОТО)

Просторије Спортског центра ФСС у Старој Пазови од понедјељка су оплемењене портретима фудбалера који су обиљежили историју српског репрезентативног фудбала.
Александар Митровић (Фото: ФСС) -
Александар Митровић (Фото: ФСС)

Специјална мјеста на зидовима испред свлачионице припала су рекордерима по броју голова и наступа у државном тиму Србије.

Фото: ФСС

Тако су се у друштву ведета српског фудбала нашли и актуелни репрезентативци који још увијек имају прилику да побољшају свој скор и напредују на вјечној листи.

Фото: ФСС

Подсјетимо да су у изјавама за сајт ФСС, Александар Коларов и Александар Митровић у неколико наврата нагласили да се не оптерећују индивидуалним рекордима и да им је приоритетни циљ да са репрезентацијом Србије изборе пласман на Европско првенство.

 Александар Коларов (Фото: ФСС/Небојша Петровић)

- Ја лично немам амбиције да достигнем ни Банета ни Декија ни Саву. Ушао сам у 34. годину, тако да имам још овај квалификациони циклус, можда и бараж, па ћемо послије да видимо. Сигурно да ми је драго што сам се приближио таквим величинама српског фудбала. Ако буде прилике да их престигнем, ок. Али није ми то главна преокупација. Видјећемо како се будем осјећао, сигурно нећу играти због тога да бих оборио рекорд - рекао је Коларов послије утакмице против Парагваја.