latinica  ћирилица
20/11/2019 |  09:17 ⇒ 09:29 | Аутор: СРНА

Митровић: Mектића погађа губитак министарске позиције

Посланик СНСД-а у Представничком дому Парламентране скупштине БиХ Војин Митровић изјавио је Срни да је нечувена реакција министра безбједности у Савјету министара у техничком мандату Драгана Мектића упућена предсједнику Србије Александру Вучићу, те да је очигледно да је погођен губитком министарске позиције у потпуности изгубио компас.
 - Фото: СРНА
Фото: СРНА

- Мектић се понаша као нервозни поштар јер му је измакла министарска фотеља, али то не значи да може да напада људе око себе посебно званичника једне државе и то још предсједника Србије Александра Вучића - истакао је Митровић.

Он је нагласио да је срамно да један Србин, а при том и министар напада предсједника Србије.

- Ово није први пут да он упућује овакве поруке са друштвених мрежа. Свједоци смо да је нападао не само предсједника Вучића, већ и СПЦ и Његову светост патријарха српског Иринеја и свештенство. Драган Мектић ни као личност ни као, на срећу, сада већ бивши министар не заслужује никакав коментар, јер о њему све говоре срамна и скандалозна писанија по друштевним мрежама - рекао је Митровић.

Мектић је синоћ на свом Твитер налогу објавио вулгарну поруку предсједнику Србије Александру Вучићу.

Након што је Вучић честитао српском члану Предсједништва Милораду Додику на постигнутом договору у вези са именовањем предсједавајућег Савјета министара, Мектић је упутио непримјерене поруке предсједнику Србије.

Мектић је, између осталог, поручио предсједнику Србије - "иди лијечи се, како су само била фина три дана без тебе".