latinica  ћирилица
21/11/2019 |  12:55 ⇒ 13:02 | Аутор: Б92

Харисон Форд јунак новог "Зова дивљине" (ВИДЕО)

Студио 20тх Центури Фокс објавио је први трејлер за филм "Зов дивљине", најновију холивудску екранизацију култног романа писца Џека Лондона.
Харисон Форд (фото:promo) -
Харисон Форд (фото:promo)

Од редитеља хваљеног филма "Како да дресирате свог змаја" Криса Сандерса, 20. фебруара у биоскопе стиже свјетски позната прича "Зов дивљине" о псу и човјеку који се за вријеме Златне грознице са краја 19 вијека, срећу и зближавају у Јукону у Канади.

Након што је главна улога 1935. године повјерена тадашњој холивудској звијезди Кларку Гејблу, а након тога 2009. мање познатом глумцу Кристоферу Демпсију, у најновијој верзији "Зова дивљине" у улози Џона Торнтона, искусног трагача за златом, један је од омиљених холивудских глумаца Харисон Форд.

Бак је пас великог срца чији се, до скоро савршени живот, окреће наглавачке. Одједном га селе из удобног дома у Калифорнији и одводе у егзотичну пустару Аљаске у вријеме помаме трагача за благом.

Као новајлија у екипи паса који вуку санке за достављање поште, а касније и вођа тима, Бак доживљава авантуру живота и коначно проналази свој мир када постаје сам свој газда.

"Зов дивљине" користи врхунске визуелне ефекте и технологију анимације како би животиње у филму учиниле потпуно реалистичним и емоционално аутентичним ликовима.

Осим Харисона Форда, у осталим улогама нашли су се и Карен Гилан, Бредли Витфорд, Ден Стивенс, популарни француски глумац Омар Си и други.