latinica  ћирилица
22/11/2019 |  20:01 ⇒ 20:07 | Аутор: РТРС

Голеада у Хумској; Партизан напунио мрежу Јавора (ВИДЕО)

Фудбалери Партзиана у премијерном мечу 17. кола Јелен Суперлиге Србије савладали су Јавор са 6:2, и смањили заостатак за Звездом на пет бодова.

Иако су гости из Ивањице већ у другом минуту преко Петковића најавили могуће изненађење, од тога није било ништа јер су "црно-бијели" до краја меча напунили мрежу Јавора.

Садик је у 9. минуту донио изједначење, а Остојић шест минута касније већ преокренуо ток меча на млин изабраника Саве Милошевића.

До краја полувремена Садик и Милетић су још по једном погодили мрежу Лазовића, да би у надокнади првогт дијела Крнтић смањио на 4:2.

У наставку "Парни ваљак" још два пута погађа мрежу Јавора, Садик долази до хет трика, а Стевановић ставља тачку на и у мечу у којем су стријелци били веома расположени.

Партизан је овим тријумфом дошао до друге позиције са 35 бодова, пет мање од комшија из Љутице Богдана, који имају и меч мање.

"Црно-бијели" су престигли Војводину на другом мјесту табеле, али и даље могу да падну на треће мјесто уколико Чукарички побједи Рад у недјељу.

У наредном колу, 30. новембра, Партизан гостује Мачви, док Јавор дочекује Раднички.