latinica  ћирилица
23/11/2019 |  20:36 | Аутор: srpskainfo.com

Зељковић: Бегићу, да ли ћеш сазвати ванредну сједницу и казнити судије?

Предсједник ФК Борац Вицо Зељковић оштро је реаговао након ремија Борца против Зрињског 0:0, сматрајући да је Бањалучанима у 48. минути поништен чист гол.
Вицо Зељковић (фото: АТВ БЛ) -
Вицо Зељковић (фото: АТВ БЛ)

- Желим да кажем да смо јако свјесни да је ово фудбал, да су сви резултати у опцији, да можемо да побиједимо, одиграмо неријешено или изгубимо. Такође, желим да побиједимо челне људе из Мостара са којима имамо изванредне односе. Желим да поставим питање предсједнику Фудбалског савеза БиХ Дини Бегићу и Аднану Џемиџићу да ли ће сазвати ванредну комисију и казнити судије са по десет утакмица као што је то урадио у неким ранијим случајевима. Видљиво је да нам је поништен чист гол. Након што је лопта упућена према голу играч Зрињског је дирнуо лопту главом и гол је регуларан. Ја нећу да кажем да је нешто урађено намјерно, али да мало граничи са неком врстом чуда, дефинитивно граничи - рекао је Зељковић.

Он сматра да је створен притисак и негативна прича око пенала који су свирани Борцу након меча против Радника.

- Данас имамо ситуацију да смо ми драстични оштећени за побједу. Занима ме и постављам питање да ли ће сада реаговати и треба да имају исте аршине. Када год у Бањалуци и Републици Српској крене да се развија добро, наиђе се на опструкције из Сарајева. Овдје желим да се оградим, не мислим на главног судију Шеховића, мислим на помоћнике који су сигнализирали офсајд. На основу реакције органа ми ћемо повући потезе. Нећемо дозволити да неко ко нас не воли покушава да утиче. Борац ако неком смета не мора ни да игра у овој лиги - рекао је Зељковић.

Повезане вијести:

Премијер лига: Борац и Зрињски ремизирали у тврдом мечу