latinica  ћирилица
05/12/2019 |  11:01 | Аутор: СРНА

Бањалука: Ухапшено лице за којим је расписана потјерница

Припадници Полицијске управе Бањалука ухапсили су лице чији су иницијали М.К. за којим је бањалучки Основни суд расписао централну потјерницу.
Полиција Републике Српске - Фото: РТРС
Полиција Републике СрпскеФото: РТРС

Лице М.К. ухапшено је јуче и биће предато у надлежност Основног суда Бањалука, саопштено је из бањалучке Полицијске управе.

У саопштењу је наведено и да су припадници ове управе јуче поступили по пријави која је примљена у 13.15 часова да је у бањалучком насељу Павловац избио пожар у хали ауто-отпада, који је у власништву лица чији су иницијали Б.М.

- Пожар су локализовали припадници Ватрогасне бригаде Бањалука. У пожару је причињена материјална штета, која ће накнадно бити утврђена - навели су из полиције.

У пожару није било повријеђених лица.

У саопштењу је наведено и да су припадници Полицијске станице Прњавор јуче у мјесту Доњи Палачковци, општина Прњавор, поступили по пријави да је на помоћном објекту, који је у власништву лица чији су иницијали В.М, избио пожар.

Из полиције су навели да су пожар локализовали припадници Територијалне ватрогасне јединице Прњавор.

У пожару је изгорио дио кровне конструкције помоћног објекта, као и одређене машине и алат који је био смјештен у помоћном објекту.

Пожар је највјероватније изазвао жар непажљиво остављен у близини дрвених дијелова објекта који су се запалили.

Из Полицијске управе Бањалука наводе да је приликом пожара наступила материјална штета, која ће накнадно бити утврђена, али да није било повријеђених лица.