latinica  ћирилица
25/12/2019 |  12:53 ⇒ 30/01/2020 | 13:05 | Аутор: РТРС

ХАРМОНИКА СВИРА ДИСКО - Новогодишњи програм (ФОТО/РТРС, 20.15)

Ове године Радио-телевизија Републике Српске и Редакција забавног програма спремају за своје гледаоце несвакидашњи програм у најлуђој ноћи.

Отворени програм уз мноштво занимљивих прилога, укључења и гостију, екипа РТРС-а спрема већ од јутарњих часова, али прави спектакл гледаоце очекује у вечерњим часовима.

Кроз велики продукцијски студио РТРС-а смјењиваће се звијезде у пјесми, игри, плесу и забави. За све укусе спрема се по нешто. 

Програм је конципиран тако да ће у студију бити присутни народни оркестар и музички бенд, а план је да се народњаци такмиче са забавњацима.

Два водитељска пара прате госте у студију. Испред народњака то ће бити Верица Калаба и Срђан Радановић, а испред забавњака Сандра Ђукановић и Данијел Дакић.

Осим пјевачких звијезда, у студију ће бити присутне и водитељске звијезде. Колеге које се појављују пред камерама, из Бањалуке и Информативно техничких центара РТРС-а, такође ће бити присутне у студију и учествоваће у симпатичним играма, које је екипа Забавног програма осмислила за њих и тако ће бити задужени за добру атмосферу и смијех у студију и испред малих екрана.

Осим учешћа у играма, колеге водитељи ће се такође такмичити у пјевању. Само да бисмо заголицали машту гледалаца открићемо да ће РТРС-ова "Брена" тј. Биљана Кнежевић, наступати са "правом" Лепом Бреном.

Цјелокупну атмосферу у студију зачиниће и плесне групе, које ће пратити забавњаке, и КУД-ови који ће пратити народњаке.

Новогодишње честитке и поруке гледаоцима РТРС-а упутиће и свјетске и регионалне звијезде као што су: Новак Ђоковић, Здравко Чолић, Горица Поповић, Ирфан Менсур... 

Осим великог броја пјевача, глумаца, плесача, водитеља РТРС-а, Лепа Брена ће бити шлаг на торти и звијезда вечери. Она је своју каријеру градила на пјесмама између поп и народног жанра и она је та која ће гледаоцима на крају поручити да у музици нема граница, да је све ствар укуса!

Уз Лепу Брену у студију РТРС-а наступаће у тиму забавњака - Жељко Васић, Бојан Маровић, Ацо Регина, Ђорђе Чавић, Вања Мишић, Маја Татић, Романа Панић.

А у тиму народњака на сцени ће се смјењивати Сања Ђорђевић, Невена Стојковић, Мира Мирковић, Бењамин Кличић Баја, Марко Костић, Цеца Видовић, Жељко Ђмура.

Позивамо све гледаоце, који Нову годину дочекују у свом топлом дому, да буду уз програм РТРС-а од 20.15 па до иза поноћи, јер екипа Забавног програма обећава најспектакуларнији новогодишњи програм у БиХ.