latinica  ћирилица
06/01/2020 |  21:38 ⇒ 21:42 | Аутор: vecernjenovosti

Мигранти напали жену

Група миграната напала је данас жену у Улици патријарха Варнаве на Врачару, када је покушала да их заустави у крађи ствари из дворишне оставе.
Полиција Србије (архива) -
Полиција Србије (архива)

Само пуком срећом и захваљујући реакцији комшија и пролазника она је само лакше повријеђена, а ухапшени су и виновници инцидента који је могао да се заврши трагедијом.

Како сазнају Новости, све се догодило око 14 часова. На овој адреси се иначе налазе и објекти предвиђени за рушење и у њих су се уселили мигранти који, према причи станара, често краду и узимају ствари из околних станова и објеката.

- Комшиница је наишла и видјела их, а препознала је и своје ствари које су мигранти покушали да изнесу. Они су били у близини капије и потрчала је ка њима како би их зауставила – чули су новинари од жене која је очевидац догађаја.

- Они су кренули бодежом ка њој када смо наишли супруг и ја и потрчали смо да јој помогнемо.

На вику су одреаговали и пролазници и улетјели су да помогну, а из стана је изашао и син нападнуте жене, кога су мигранти покушали да ране шилом.

- Настао је општи метеж, позвани су полиција и Хитна помоћ – рекла је жена очевидац. – Они су убрзо стигли и ухапсили двојицу миграната. Тројица су побјегла. Полиција је ушла у објекте у којима они бораве и тамо затекла још неколицину.

Само пуком срећом и захваљујући грађанима жена је лакше повријеђена и био јој је повишен притисак. Полицијски увиђај је завршен око 16 часова, виновници су приведени, а станари из Патријарха Варнаве 3 остали су узнемирени, посебно што се инцидент догодио на Бадњи дан.