latinica  ћирилица
24/01/2020 |  12:58 | Аутор: СРНА

Нешић: Никада нисмо били јединственији

Предсједник ДНС-а Ненад Нешић истакао је да је та странка јединствена као никада до сада, окупљена око заједничког циља да ДНС буде јачи и одлучан да афирмише свој програм и политику, те их приближи сваком грађанину Републике Српске.
Ненад Нешић (фото: facebook.com/nenadnesic.dns) -
Ненад Нешић (фото: facebook.com/nenadnesic.dns)

- Занимљиво је гледати са колико пажње разни душебрижници прате дешавања у ДНС-у, а још занимљивија је њихова `брига` за будућност странке. Захваљујем за пажњу и поручујем - Хвала на питању, добро смо! - истакао је Нешић.

Он је поручио да ДНС жели да локалне изборе дочека у пуном капацитету уз жељу да оствари бољи резултат него на изборима 2018. године, саопштено је из ДНС-а.

Нешић је најавио да ће наредних дана бити одржана сједница Главног одбора на којој ће донијети одлуку о сазивању Скупштине ДНС-а, која ће бирати новог предсједника странке.

- Став регионалних одбора је да пред делегате изборне скупштине изађемо са једним кандидатом за предсједника. На основу тренутних информација са терена уживам велику подршку и, уколико ме изаберу за предсједника ДНС-а, спреман сам да преузмем одговорност и заједно са људима који и сада чине руководство ДНС-а припремим странку за изазове који су пред нама - поручио је Нешић.

Он је оцијенио да ће локални избори бити први тест и показатељ колико вриједи ДНС.