latinica  ћирилица
25/01/2020 |  10:27 ⇒ 10:29 | Аутор: СРНА

Ђокић: Нисмо организовали никакав скуп, злоупотријебљени лични подаци чланства

Предсједник Социјалистичке партије /СП/ Петар Ђокић изјавио је да ова партије није организатор никаквог окупљања испред страначких просторија у Бањалуци, те истакао да су позивом на такво окупљање злоупотријебљени лични подаци чланова странке.
Петар Ђокић (Фото: Синиша Пашалић/РАС Србија) -
Петар Ђокић (Фото: Синиша Пашалић/РАС Србија)

- Синоћ се у јавности појавила прича да се испред сједишта партије организује окупљање нашег чланства. Желим да демантујем ову информацију и да кажем да је ријеч о злоупотреби личних података нашег чланства - рекао је Ђокић Срни.

Он је додао да је неко слао СМС поруке позивајући чланство на скуп.

- То није партијски позив, нити став ниједног нашег градског или општинског одбора. Иза њега не стоје органи партије и желим да позовем чланство да не насједа на овакве позиве или било какве провокације - истакао је Ђокић.

Он је најавио да ће СП поднијети пријаву Министарству унутрашњих послова Републике Српске против одређеног броја људи за злоупотребу личних података чланства и узурпацију партијске Фејсбук странице.

Органи СП, додао је Ђокић, раде на стабилизацији партије, а не на даљем рушењу њеног угледа и великог резултата који је направљен.

"СП су стварале генерације, она није ничија приватна својина због чега ћемо предузети све законске радње да заштитимо наше чланство и имовину наше партије", поручио је Ђокић.