latinica  ћирилица
25/01/2020 |  11:50 ⇒ 16:47 | Аутор: РТРС

Радојичић: Циљ - побједа на локалним изборима у највећем граду Српске

Градски одбор СНСД-а, на проширеној сједници у Бањалуци, дефинисао је задатке за први дио ове године, с обзиром да су локални избори у октобру.

Предсједник Градског одбора Игор Радојичић каже да почиње процес унутарстраначког кандидовања, а све би требало бити завршено у мају. Поручио је да на предстојећим локалним изборима желе побједу на два нивоа и најавио да улазе у процес формирања штабова и у остале предизборне радње.

Радојичић је рекао новинарима у Бањалуци да је циљ ове странке јасан - побједа на изборима за градоначелника у партнерству са другим коалиционим партнерима и побједа одборничке листе за што већи број одборника за Скупштину града.

То ће, како је објаснио, у наредном четверогодишњем периоду омогућити локалној власти да несметано функционише и ради нове велике послове, као што је то радила и претходне три године.

Он је рекао да ће Градски одбор СНСД-а на данашњој сједници у Бањалуци у проширеном саставу дефинисати оперативне задатке за први дио године, те да почиње процес унутрастраначког кандидовања унутар 250 организационих јединица.

- Улазимо у процес формирања штабова и све остале предизборне радње - додао је Радојичић.

Потпредсједница СНСД-а Жељка Цвијановић рекла је да ова странка у Бањалуци иде у велику побједу.