latinica  ћирилица
09/02/2020 |  13:53 ⇒ 10/02/2020 | 09:06 | Аутор: СРНА

Заплијењене разне врсте наркотика у акцији "Кавез" (ФОТО/ВИДЕО)

Портпаролка Министарства унутрашњих послова Републике Српске Даница Гњатовић рекла је Срни да су полицијски службеници у данашњој акцији "Кавез" заплијенили више од 300 грама разних врста дроге, новац, оружје и опрему за припрему и мјерење наркотика.
Акција Кавез - Фото: РТРС
Акција КавезФото: РТРС

- До сада је пронађено око 300 грама марихуане, 10 грама хероина, 24 милилитра течног метадона, четири пиштоља, око 2.000 КМ, око 2.400 евра, више дигиталних вага за прецизно мјерење, већи број дробилица за мрвњење марихуане, те више мобилних телефона, СИМ картица и роковника - истакла је Гњатовићева.

Запљена опијата

Она је раније Срни изјавила да је у акцији кодног назива "Кавез" ухапшено 12 лица осумњичених да су се бавила производњом и прометом дроге.

Акција "Кавез" почела је јутрос с циљем разбијања организоване криминалне групе која се бавила производњом и прометом дроге.

Полицијски службеници су извршили претресе на више локација на подручју Бањалуке, Зворника, Бијељине и Добоја.

Запљењени новац

Акцију спроводе полицијски службеници Управе МУП-а за организовани и тешки криминалитет у сарадњи са службеницима полицијских управа Бањалука, Зворник, Бијељина и Добој, те припадницима Специјалне антитерористичке јединице и Јединице жандармерије.

Акција се спроводи под надзором Окружног јавног тужилаштва Бањалука.

Повезане вијести:

У акцији "Кавез" ухапшено 12 лица, заплијењено оружје (ФОТО/ВИДЕО)

Полиција спроводи акцију "Кавез", претреси у четири града (ФОТО)