latinica  ћирилица
12/02/2020 |  17:42 ⇒ 19:41 | Аутор: СРНА

Грујичић: Српске странке да предложе заједничког кандидата за начелника

Начелник општине Сребреница Младен Грујичић изјавио је Срни да је на данашњем састанку са предсједником СНСД-а Милорадом Додиком наглашено да је ова општина од стартешког интереса за Републику Српску и да је неопходно да све српске странке поново предложе заједничког кандидата за начелника на предстојећим локалним изборима.
Састанак Додика и Грујичића - Фото: СРНА
Састанак Додика и ГрујичићаФото: СРНА

Грујичић је рекао да је и недавно током разговора са предсједником СДС-а Мирком Шаровићем договорено да се одржи састанак предсједника свих српских странака у Републици Српској у вези са избором заједничког кандидата за начелника Сребренице.

- То је једино право, али и правдано рјешење с обзиром на специфичност наше општине и зато на изборе треба да се иде са заједничким српским кандидатом за начелника - рекао је Грујичић Срни након састанка са лидером СНСД-а, нагласивши да је Сребреница изузетно важна за Републику Српску и српски народ.

Грујичић је рекао да је Додик подржао и пројекте које ова општина планира да упути ка Влади Републике Српске с циљем њихове реализације а све у корист становника Сребренице.

Састанку је присуствовао и предсједник Општинског одбора СНСД-а Сребреница Радомир Павловић.