latinica  ћирилица
20/02/2020 |  14:07 ⇒ 25/02/2020 | 11:53 | Аутор: Спортски журнал

Терзић: Вирус корона спријечио вишемилионску зараду Звезде

Генерални директор Црвене звезде Звездан Терзић открио је да су "црвено-бијели" лако могли да зараде још три милиона евра протекле зиме да није било вируса короне.
Звездан Терзић         (Фото:StarSport) -
Звездан Терзић (Фото:StarSport)

Кинески клубови су желили Милоша Дегенека, а Терзић је оцијенио да су Аустралијанац и Ричмонд Боаћи најуспјешнији трансфери Звезде у посљедње вријеме.

- То су најуспјешнији трансфери. Довели смо Дегенека за 200.000, а затим га продали за четири милиона. Приликом повратка смо га платили милион и по и сад смо имали понуду од три милиона да иде у Кину, али смо одустали због вируса корона-  открио је функционер "црвено-бијелих".  преноси Спортски журнал.

- Боаћи је дошао без обештећења, а продали смо га за пет и по милона, па смо га вратили за два и по милиона. Његова вриједност је опет велика и више пута смо зарадили новац на основу тих потеза. Прошло је вријеме кад су играчи били по пет-шест година у истом клубу. Доласци и одлаци су нормална ствар, а ми 60 одсто буџета пунимо од трансфера играча и тако ћемо да наставимо - сматра Терзић.