latinica  ћирилица
21/02/2020 |  13:15 | Аутор: РТС

Обрадовић разочаран игром свог тима

Тренер кошаркаша Фендербахчеа Жељко Обрадовић био је огорчен на свој тим послије пораза на свом терену од Реал Мадрида. Врло разочаран констатовао је "не видим да ишта можемо да урадимо ове сезоне у Евролиги".

Кошаркаши Фенербахчеа убједљиво су поражени од Реал Мадрида на свом терену да 94:65, а у изјавама послије меча тренер Жељко Обрадовић је истакао разочараност приступом игри свог тима.

- Дешава се да имате лош дан, али не смије да се деси да се не борите. Неки моји играчи се нису борили. То сам им реако у свлачионици и не бојим се да то поновим. Имам одговорност као тренер. Морамо да поштујемо људе који су нам помагали претходних седам година. Ти људи не заслужују да гледају овакве призоре. Сви имамо границе, али ако одустанете за неколико минута, то је врло лоше. То је мој главни утисак о нама на утакмици против Реала. Жао ми је јер наши навијачи заиста не заслужују тако нешто - истакао је Обрадовић.

Обрадовић је констатовао да су гости, иако без чак четворице стандардних играча, сигурније и мотивисаније ушли у меч. Потом је констатовао да је ситуацијом по његов тим врло песимистичн, али и да нема одустајања.

- Имамо још много утакмица, али има их и Реал. Тежак посао нам предстоји до краја сезоне. Тешко је, веома тешко. Не видим да ишта можемо да урадимо ове сезоне у Евролиги. Може неко сад да ме критикује због овога што причам као тренер, али ја сам посљедњи који ће да одустане. Ако има неко да каже да не обављам посао како треба, да нисам мотивисан, нека каже. Знам добро шта радимо и ја и мој тим. - закључио је Обрадовић.