latinica  ћирилица
22/02/2020 |  13:13 ⇒ 13:14 | Аутор: СРНА

Разноврсна туристичка понуда Требиња на сајму у Београду

Туристичка организација града Требиња наступа самостално на Сајму туризма у Београду на којем промовише Град Сунца, Херцеговачку кућу, Музеј Херцеговине, али и хотелијере, винаре, ресторатере, туристичке агенције из овог града, рекао је Срни директор ове организације Марко Радић.
Сајам туризма у Београду - Требиње - Фото: СРНА
Сајам туризма у Београду - ТребињеФото: СРНА

- Радимо на томе да покажемо Требиње у што бољем свјетлу, да покажемо људима у Србији и странцима који приђу нашем штанду да су добродошли. Показујемо им шта се све може видјети, каква је путна комуникација до Требиња, какве су цијене у ресторанима у хотелима - рекао је Радић.

Он је навео да Туристичка организација града Требиња своју понуду представља на штанду површине 45 метара квадратних, највећем до сада, што је закупљено због одзива бројних требињских привредника из области туризма.

Радић је рекао да је штанд Туристичке организације града Требиња у току јучерашњег дана посјетио градоначелник Мирко Ћурић, градоначелник Зрењанина Чедомир Јањић, али и познати глумац Милутин Мима Караџић.

Према његовим ријечима, претходних дана посјетила их је и помоћник министра трговине и туризма Републике Српске Душка Тегелтија, а своју посјету штанду најавили су министри, представници представништва Републике Српске у Србији, Удружење Требињаца.

- Велики број медијских кућа из Републике Српске, Србије и Црне Горе посјетио је наш штанд и интересовао се о нашој промоцији у Београду - рекао је Радић.

Међународни сајам туризма у Београду биће завршен сутра, а ове године одржава се под слоганом "Пут под ноге".