latinica  ћирилица
24/02/2020 |  10:56 ⇒ 11:26 | Аутор: СРНА

Пожар прогутао шталу, изгорјело сијено и животиње (ФОТО)

Штала у лакташком селу Косијерово чији је власник лице са иницијалима Д.В. у потпуности је изгорјела, а у њој се налазило 500 бала сијена, свиња, девет прасића и 30 пилића, саопштено је из Полицијске управе Бањалука.
пожар - Фото: илустрација
пожарФото: илустрација

Приликом пожара није било повријеђених лица, а наступила је материјална штета која ће накнадно бити утврђена.

Увиђајем је утврђено да су узрок пожара, до којег је дошло у суботу, 22. фебруара, неисправне електроинсталације на објекту.

Пожар су локализовали припадници Добровољног ватрогасног друштва Лакташи, а дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука оцијенио је да нема елемената кривичног дјела.

Из Полицијске управе Бањалука навели су да је јуче у мјесту Шимићи код Бањалуке избио пожар у шуми непознатог власника, те да језахватио око пет дунума ниског растиња и суве траве.

Пожар у којем није било повријеђених лица локализовала је Ватрогасна јединица Бањалука.

Бањалучки ватрогасци интервенисали су јуче и између мјеста Леденице и Кола гдје је дошло до пожара више напуштених ливада.

Пожаром нису били угрожени мјештани, имања, нити висока шума, а није било повријеђених лица, наведено је у саопштењу.

Пожар који је јуче букнуо у Бабановцима код Прњавора на парцели чији је власник лице са иницијалима Ч.Ј. захватио је дунум траве и ниског растиња, а угасили су га прњаворски ватрогасци.

Приликом пожара није било повријеђених лица, а наступила је материјална штета, која ће бити утврђена накнадно. /