latinica  ћирилица
24/02/2020 |  22:57 ⇒ 23:01 | Аутор: novosti.rs

Хаос у Бечу: Масовна туча 50 особа након породичне вечере

Чак 50 особа учествовало је у великој тучи у Бечу, када су се чланови једне српске породице окупили у тамошњем ресторану. Након што је реаговала полиција ухапшене су четири особе, а у општој тучи је било и повријеђених.
Полиција Аустрије - Фото: илустрација
Полиција АустријеФото: илустрација

Многобројна породица окупила се у ресторану у Бечу на породичној прослави у суботу, пишу аустријски медији, али је сусрет ескалирао након више узастопних чарки.

Пале су тешке ријечи, а у једном тренутку дошло је и до физичког сукоба чланова ове породице за које портал "ОЕ24" тврди да имају ромске коријене.

Избила је масовна туча која се преселила на улицу, због чега је морала да интервенише полиција на позив конобарице тог ресторана. Дошавши на лице мјеста, полицајци су се шокирали када су видјели да се међусобно туче 50 особа! Одмах су позвали појачање, блокирали цијелу улицу и услиједило је хапшење...

Четири особе завршиле су са лисицама на рукама, док је хитна помоћ идентификовала четворо повријеђених. Мотив туче, засад, није познат, али је извјесно да се ради о породичним несугласицама.