latinica  ћирилица
26/02/2020 |  15:27 ⇒ 15:28 | Аутор: СРНА

У четвртак претежно сунчано

У Републици Српској и Федерацији БиХ сутра ће бити претежно сунчано вријеме, уз малу до умјерену облачност и дневну температуру од три до 11 степени Целзијусових.
Сунчано - Фото: РТРС
СунчаноФото: РТРС

Ујутро облачно, током дана на западу разведравање, а од централних предјела на исток са слабим снијегом, на сјеверу и сјевероистоку суво, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

До поднева се очекује престанак падавина у већини крајева и разведравање.

Током дана и послије подне биће претежно сунчано уз малу до умјерену облачност локално.

Дуваће слаб до умјерен западни и сјеверозападни вјетар. Послије подне вјетар мијења смјер на југо који ће током ноћи између четвртка и петка јачати и очекују се јаки, локално и олујни удари, саопштено је из Федералног хидрометеоролошког завода.

Температура ваздуха данас у 13.00 часова: Бјелашница минус два, Калиновик седам, Иван седло осам, Гацко и Невесиње девет, Хан Пијесак и Ливно 10, Дрвар 11, Билећа 12, Мркоњић Град, Соколац, Требиње и Бихаћ 13, Јајце и Сарајево 14, Нови Град, Шипово, Бугојно и Мостар 15, Приједор, Рибник, Неум и Зеница 16, Вишеград, Србац, Фоча и Сански Мост 17, Бањалука, Рудо, Градачац и Тузла 18, Бијељина, те Добој и Сребреница 19 степени Целзијусових.