latinica  ћирилица
27/02/2020 |  22:21 | Аутор: РТРС

Југовић кандидат за начелника

Општински одбор Савеза независних социјалдемократа Пале вечерас је једногласно одлучио да Бошко Југовић буде њихов кандидат за начелника општине на локалним изборима.
Бошко Југовић - Фото: СРНА
Бошко ЈуговићФото: СРНА

Југовић, који је предсједник паљанског СНСД-а, захвалио је свим члановима одбора који су му указали повјерење и навео да ће његова кандидатура бити тема преговора са коалиционим партнерима.

Југовић, који је и актуелни начелник општине Пале, истакао је да је све усмјерено на то да ова локална заједница и даље сарађује са Владом Републике Српске и надлежним републичким институцијама које су толико уложиле у Пале.

Он је оцијенио да је све што се десило у емисији на једној локалној телевизији /у вези са оптужбама да општина Пале распродаје земљиште по Јахорини/ усмјерено против њега, с циљем његове дискредитације.

Југовић је истакао да ће увијек радити за добробит општине и нагласио да је и у вези са земљиштем на Јахорини општина Пале донијела одлуку којом жели да заштити своје интересе.

Он је додао да су за за начелника Пала 2016. године изабрали грађани са 7.500 гласова, а не предсједник Надзорног одбора Олимпијског центра Јахорина, Недјељко Елек.