latinica  ћирилица
28/02/2020 |  12:59 ⇒ 13:01 | Аутор: РТРС

Драшковић: Нећу дозволити лаж, клевету и рекетирање Вукановића

Народни посланик Небојша Вукановић континуирано са скупштинске говорнице изговара увреде, клевете и лажи којима покушава да оскрнави моје људско достојанство и личност и уруши пословни углед система Свислајон Таково брукајући цијелу Херцеговину, рекао је Родољуб Драшковић, власник ове компаније.
Родољуб Драшковић (Фото: swisslion-takovo) -
Родољуб Драшковић (Фото: swisslion-takovo)

- Уколико надлежни органи нису способни да сачувају моје људско достојанство и моју пословну личност која је доказана у свим сферама привредног и друштвеног живота бићу принудјен да обуставим изградњу Храма науке,знања и умјетности – Гимназију и зауставим све привредне активности У Херцеговини , дислоцирам производне капацитете и и трајно напустим Херцеговину - истакао је Драшковић.

Каже да су јавности познати Вукановићеви методи рекетирања јавних личности, а мора да зна да је ударио на погрешну адресу јер како истиче нико га у животу није рекетирао. па неће ни он.

- Лично ћу спровести све законске мјере ради заштите интегритета своје личности и заштите угледа пословног система Свислајон Таково. Тешко Херцеговини ако јој друштвену и привредну стварност буду креирали такви као Небојша Вукановић - рекао је Драшковић.