latinica  ћирилица
28/02/2020 |  13:20 ⇒ 13:27 | Аутор: Агенције

У овој опреми ће Ђоковић у поход на Ролан Гарос (ФОТО)

Отворено првенство Француске или популарније Ролан Гарос је други Грен слем турнир који нас очекује у овој години која је по свему судећи, за сада, јако успjешна за представнике српског тениса.
Ђоковићев дрес за Ролан Гарос (фото:BasiaID) -
Ђоковићев дрес за Ролан Гарос (фото:BasiaID)

На чувеној париској шљаци очекује се велика борба, до посљедњег атома снаге, на шта смо већ и навикла на овако великом турниру, јер много је оних који су гладни титуле док је њен бранилац, чак дванаестоструки шампион шљаке Рафаел Надал.

На овако великом и значајном турниру, сваки саставни дио тениса и тенисера је веома битан, тако је и када се говори о опреми и одјећи тенисера у којој наступају, управо из тог разлога спонзори најбољег српског тенисера, Новака Ђоковића објавили су фотографије опреме у којој ће Ноле наступити у Паризу.

Спонзор Новака Ђоковића је, већ дужи низ година, чувени француски бренд ЛаКоста, они су са српским тенисером потписали један најскупљих спонзорских уговора у историји бијелог спорта.

Али када се упореде Новакови резултати, као и непрекинути низ од 20. побједа у овој календарској години, дефинитивно им се исплатило. Можемо рећи да се исплатило и Нолету јер, из турнира у турнир, изненађује и задивљује фанове својом опремом, са каквом се мало ко може похвалити.

Тренутно, први рекет свијета креће у поход на своју другу титули у Паризу, док је прву освојио 2016. те године, када је у финалу савладао Ендија Марија са 3:1 у сетовима.

Ролан Гарос је на програму од 24.5 до 07.06 ове године.