latinica  ћирилица
28/02/2020 |  18:15 | Аутор: СРНА

Мићић: Све је подређено пројектима за развој Семберије

Градоначелник Бијељине Мићо Мићић поручио је да је најважнији дио коалиционог споразума који је данас најавио лидер СНСД-а Милорад Додик 12 пројеката од којих зависи будућност и развој Семберије.
Мићо Мићић - Фото: РТРС
Мићо МићићФото: РТРС

- Све остало је подређено тим пројектима, укључујући и персонална питања - објавио је Мићић на званичном Фејсбук профилу.

Он је најавио да ће тражити изјашњавање органа СДС-а о том документу.

- Коалициони споразум за наредне изборе смо ми предложили и зато је најважнији дио његовог нацрта 12 пројеката од којих зависи будућност и развој Семберије - наводи се у Мићићевој објави.

Извршни комитет СНСД-а прихватио је приједлог споразума о сарадњи са организацијом коју представља градоначелник Бијељине Мићо Мићић и задужио потпредсједника СНСД-а Радована Вишковића да потпише тај документ.

- Мићић је већ потписао споразум и ми смо га данас прихватили. Затражили смо да кроз анексе тог споразума буде обезбијеђена оперативна разрада сарадње којој се радујемо јер вјерујемо да ће Бијељина бити додатно стабилизована кроз конекцију са републичким институцијама. СНСД показује приврженост јединственом дјеловању на простору Републике Српске са свим политичким факторима који желе ту сарадњу - рекао је Додик након данашње сједнице проширеног Извршног комитета СНСД-а.