latinica  ћирилица
25/03/2020 |  16:50 | Аутор: СРНА

Стевановић: Набавићемо четири респиратора

Градоначелник Зворника Зоран Стевановић најавио је данас да ће ускоро бити набављена четири респиратора за потребе зворничке Опште болнице.
Зоран Стевановић - Фото: СРНА
Зоран СтевановићФото: СРНА

Стевановић је на конференцији за новинаре рекао да је компанија Алумина обезбиједила средства за куповину два респиратора, зворнички привредници и Градска управа за трећи, а очекује се да ће сутра бити уплаћена средства за набавку четвртог респиратора.

- Зворнички привредници и даље уплаћују средства и мислим да ће до сутра бити довољно новца за набавку четвртог респиратора - додао је Стевановић и нагласио да се јављају и суграђани који живе и раде у иностранству да помогну новчано или у испоруци санитетске опреме и материјала.

Он је захвалио свима на разумијевању и подршци у борби против вируса корона.

Стевановић је навео да је Комунална полиција од почетка епидемије извршила укупно 555 контрола поштивања мјере самоизолације, те да су до сада издали четири прекршајна налога за кршење те мјере.

Према његовим ријечима, у протекле двије ноћи није евидентирано кршење полицијског часа.

Он је још једном позивао суграђане да поштују упутства надлежних локалних и републичких институција у борби против вируса корона.

- Ако сви будемо довољно дисциплиновани и ако дисциплину подигнемо на још виши ниво, мислим да ћемо избјећи оно најгоре и епидемију већих размјера - рекао је Стевановић.