latinica  ћирилица
06/04/2020 |  21:45 | Аутор: СРНА

Новалић потписао Приједлог закона о ублажавању негативних економских посљедица

Премијер ФБиХ Фадил Новалић потписао је вечерас Приједлог закона о ублажавању негативних економских посљедица у тексту који је данас послијеподне утврдила Влада БиХ и чији је приједлог финализован тек у 17.40 часова, саопштено је из федералне Владе.

У саопштењу се додаје да ће таква, једина правилна и званична верзија текста овог приједлога закона, бити прослијеђена у хитну парламентарну процедуру и сутра доступна заинтересованима на интернет страници Владе ФБиХ.

Наведено је да је то једини званични приједлог овог закона чији је коначни текст Влада данас утврдила.

Из федералне Владе наводе да су бројне верзије закона које су протеклих дана биле објављиване по разним медијима само чиниле штету јавности и да многе од тих верзија немају никакве везе с текстом веома битног законског рјешења који је разматрала и данас утврдила Влада, а о којем ће се изјашњавати и федерални парламентарци.

- Нека лица су наводно медијима достављала непотпуне, радне и незваничне верзије текста овог закона, а чинили су само лоше свима у Федерацији, и то у ситуацији која изискује озбиљност и одговорност - навео је Новалић.