latinica  ћирилица
07/04/2020 |  10:17 ⇒ 11:46 | Аутор: АТВ

Антонић поручио Станивуковићу: Уразуми се и остани код куће!

Посланик у Народној скупштини Републике Српске, Момчило Антонић, оптужио је ПДП-овог Драшка Станивуковића да искориштава кризу насталу појавом вируса корона и да искориштава људе из карантина како би привукао пажњу на себе.
Момчило Антонић - Фото: Facebook
Момчило АнтонићФото: Facebook

Антонић је на Фејсбуку Станивуковића назвао глумцем и режисером, а његов статус преносимо у цјелости:

"Драшкових 100 лица без образа! Сјећам се, прије пар година био је нови пријатељ породице Драгичевић нудивши им 'помоћ'  (на крају се дебело окористио и он и његова партија од те 'помоћи' и пријатељства), па је прије пар мјесеци, 'учио попа како се дјеца крсте' пишући Владици Јефрему отворено писмо у вези литија подршке браћи у Црној Гори (литија бијеше на Богојављење у Бањалуци, а Драшко на Копаонику), а данас је он свашта у вези короне!
Прво се у ванредној ситуацији промовисао као волонтер, дајући јавности контакт број своје политичке партије (то је трајало три дана док није схватио да не привлачи медијску пажњу), затим се ставио у улогу епидемиолога-експерта и рекао да вирус није опасан и да власт диже панику (позивајући се на податке колико људи умире од обичног грипа). Данас је новинар, глумац и режисер који брутално злоупотребљава озбиљност ситуације и искориштава људе из карантина како би снимао неке филмове и тако привукао пажњу на себе. Шта је сљедеће и докле више!? Дај човјече уразуми се и остани код куће, тако ћеш највише помоћи!!"