latinica  ћирилица
10/04/2020 |  12:59 ⇒ 14:49 | Аутор: РТРС

Код Ливна погинуло четворо младих

Четири особе између 19 и 21 године погинуле су, а двије су повријеђене у тешкој саобраћајној несрећи у мјесту Ковачић на магистралном путу Ливно - Босанско Грахово.
Саобраћајни удес код Ливна - Фото: klix.ba
Саобраћајни удес код ЛивнаФото: klix.ba

То је потврдио портпарол Министарства унутрашњих послова Ливањског кантона Ивица Врдољак.

Он је је навео да су у саобраћајној несрећи, која се догодила синоћ у 23.15 часова, учествовала два аутомобил, преносе Независне.

Према његовим ријечима, двије особе су преминула на мјесту догађаја, а двије у кантоналној болници у Ливну усљед тешких повреда.

Несрећа се догодила када су се директно сударили теренац ланд ровер и голф.

Ј. М. (рођен 1999. године у Ливну), који је возио голф је смртно страдао на мјесту, као и сувозачица С. В. (рођена 2000. године).

Путници у голфу В. В. (рођен 2000. године у Ливну) и И. Р. (рођена 2001. године у Ливну), превезени су у Кантоналну болницу у Ливну, гдје су од задобивених повреда преминули.

Други учесник несреће је Т. П. (рођен 1974. године) у Ливну који је управљао ланд ровером. Он је задобио лакше повреде. Као сувозач у Ланд Роверу налазио се И. Ш. (рођен 1982. године у Ливну), који је задобио теже повреде, које су му саниране у Кантоналној болници у Ливну, преноси портал Кликс.