latinica  ћирилица
19/05/2020 |  12:36 | Аутор: СРНА

Више од 60 заинтересованих за онлајн припремну наставу

Више од 60 заинтересованих будућих студената пријавило се до сада на бесплатну онлајн припремну наставу, коју је Економски факултет Универзитета у Бањалуци омогућио за матуранте који размишљају да упишу овај факултет, речено је Срни у овој високошколској установи.
Економски факултет - Фото: РТРС
Економски факултетФото: РТРС

Из Економског факултета у Бањалуци су навели да пријаве за ову наставу још трају, те да се труде да рад факултета прилагоде ванредним околностима и да матурантима олакшају да изаберу, али и да се припреме за упис на факултет.

Онлајн припремна настава биће одржана од 22. до 26. јуна, а сви заинтересовани могу се пријавити уносом имена, презимена и имејл адресе на линку https://forms.gle/FeoJo8J9RH5wRKUV9

Из ове високошколске установе су напоменули да се овај вид припремне наставе организује по први пут, у складу са препорукама у циљу спречавања ширења вируса корона.

"Пријављеним кандидатима предавачи ће претходно доставити материјале и информације који ће им бити од помоћи у припреми пријемног испита, од презентација и видео туторијала до евентуалних термина онлајн консултација", рекли су на Економском факултету у Бањалуци.

Из ове високошколске установе су подсјетили да је пријемни испит за упис на први циклус студија заказан за 1. јул, док пријем докумената почиње 22. јуна.

Предвиђена су 164 мјеста, од чега је 107 мјеста на студијском програму Економија и пословно управљање и 57 мјеста на студијском програму Пословна информатика.

Све информације о упису, студијским програмима и предностима студирања на Економском факултету Универзитета у Бањалуци доступне су на линку https://ef.unibl.org/upis/, на којем матуранти могу пронаћи и Водич са приручником, гдје се могу пронаћи испитна питања као и примјери испита из претходних година.