latinica  ћирилица
01/06/2020 |  13:15 ⇒ 13:18 | Аутор: banjaluka.net

Кондић: Борац ће увијек подржати све одлуке у корист рукомета

Жао нам је што нисмо могли на терену да се боримо за остварење циља, али нам је у исто вријеме и драго што је титула враћена у Бањалуку. Остављен је рок за жалбу од осам дана, колико сам прочитао из билтена који је потписао комесар Јовић. Ако буде жалби, о њима ће размишљати надлежни органи савеза, рекао је Саша Кондић, предсједник Рукометног клуба Борац.
Саша Кондић  (Фото:banjaluka.net) -
Саша Кондић (Фото:banjaluka.net)

Он је истакао да ће РК Борац увијек подржати све одлуке које иду у корист рукомета, те да су у клубу увелико окренути према прављењу тима, побољшању функционисања омладинског погона и планирању активности за наредну сезону.

- Планови за наредни период, када је у питању РК Борац зависе од буџета. Имамо контакте са СЕХА лигом, али још ништа није договорено јер још не знамо са чим располажемо за следећу сезону. Обезбиједили смо наступ у Челенџкупу. Кренули бисмо из другог кола, са посебним освртом на омладински погон нашег клуба - додаје Кондић.

Он закључује да клуб мора да посједује квалитетан тим за СЕХА лигу, како би се могао супроставити осталим учесницама, али да су за тај подухват потребна средства.