latinica  ћирилица
02/06/2020 |  10:20 ⇒ 10:35 | Аутор: СРНА

Миличевић: Искључено пет чланова

Предсједник Главног одбора СДС-а Милан Миличевић рекао је данас да је та странка у Теслићу у протеклом периоду искључила пет чланова, али да је и даље јединствена и јака, те да очекује сигурну побједу у тој општини на предстојећим локалним изборима.
Милан Миличевић - Фото: РТРС
Милан МиличевићФото: РТРС

Миличевић је на конференцији за новинаре у Теслићу навео да ће органи ове партије у предвиђеном року одлучити о кандидатским листама за одборнике и начелника Теслића, а током избора очекује и подршку значајног броја политичких странака.

Он је поручио да је локални одбор СДС-а већ увелико у предкампањи с циљем да опуштено и без тензија побиједи на локалним изборима и понови успјех са избора 2012. и 2016. године, те референдума из 2018. године, када није прошао опозив начелника.

Миличевић, који је и начелник општине Теслић, истакао је да је због свих до сада реализованих пројеката сигуран у подршку грађана.

Конференцији за новинаре присуствовао је и предсједник Општинског одбора СДС-а у Теслићу Милан Касаповић, те члан Главног одбора СДС Републике Српске Милован Станковић, који је и замјеник начелника општине Теслић.