latinica  ћирилица
02/06/2020 |  18:49 | Аутор: СРНА

Радончић информисао чланове о неопозивој оставци

Министар безбједности у Савјету министара Фахрудин Радончић информисао је на данашњој сједници чланове Савјета министара да подноси неопозиву оставку на то мјесто.
Фахрудин Радончић - Фото: РТРС
Фахрудин РадончићФото: РТРС

- Чланови Савјета министара изразили су жаљење због његове одлуке, истичући да је као министар веома успјешно обављао свој посао и успоставио коректну и професионалну сарадњу - саопштено је из Савјета министара.

Савјет министара усвојио је данас информацију Дирекције за европске интеграције о одржавању четвртог састанка Пододбора за пољопривреду и рибарство између ЕУ и БиХ, који ће бити одржан 11. јуна у Мостару.

У саопштењу је наведено и да је усвојен документ за расправу за четврти састанак Пододбора за пољопривреду и рибарство између ЕУ и БиХ, на којем би требало бити разговарано, између осталог, о спровођењу Споразума о стабилизацији и придруживању, унапређењу билатералних трговинских односа у секторима пољопривреде и рибарства, пољопривреди и руралном развоју, као и о фитосанитарним, ветеринарским и питањима безбједности хране.

На данашњој сједници Савјета министара дата је и сагласност на састав делегације БиХ за овај састанак, те да предсједавајући делегације БиХ Душан Нешковић из Министарства спољне трговине и економских односа у Савјету министара буде на располагању медијима током овог састанка.

Савјет министара усвојио је данас и информацију Министарства цивилних послова у Савјету министара о истеку мандата чланова у Управном одбору Регионалне канцеларије за сарадњу младих.

Као представник Савјета министара за члана Управног одбора Регионалне канцеларије за сарадњу младих именован је Давор Бошњак из кабинета министра цивилних послова, наведено је у саопштењу.