latinica  ћирилица
03/06/2020 |  14:21 ⇒ 18:12 | Аутор: СРНА

Наградна игра "Љетуј у Требињу"

Почела је наградна игра "Љетуј у Требињу" у којој ће бити подијељено најмање 30 ваучера од по 150 КМ за ноћење у овом граду.

Наградну игру су организовали град Требиње, градска Туристичка организација и велики број хотелијера из ове локалне заједнице, а право учешћа имају туристи из цијелог свијета.

Градоначелник Требиња Мирко Ћурић рекао је новинарима да је све договорено са Туристичком организацијом града и требињским хотелијерима.

- За сада ћемо наградити 30 људи, али се надамо да ће до краја наградне игре бити и више с обзиром на то да је интересовање хотелијера велико - каже Ћурић.

Он је позвао туристе да учествују у овој наградној игри, па и ако не освоје награду, да дођу и уживају у љепотама Требиња.

- Сајт www.ljetujutrebinju.com је у функцији данас од 12.00 часова. Пријавите се, основни подаци нам требају и надамо се да ћете бити извучени - рекао је Ћурић.

Директор Туристичке организације Требиња Марко Радић појаснио је да један ваучер вриједи 150 КМ и да је то отприлике цијена ноћења са доручком.

- Све што је потребно јесте да уђете на сајт и унесете тражене податке. Тражимо име и презиме, град из којег долазите и мејл адресу, а добићете потврду учешћа - каже Радић.

Он је додао да наградна игра траје до 26. јуна, те да ће имена добитника бити извучена 29. јуна, а они који освоје ваучере моћи ће их искористити од 5. до 25. јула.

- Имена добитника биће објављена на сајту Туристичке организације и Града Требиња, а биће прецизирано који ваучер важи за који хотел - навео је Радић.

Ваучер је намијењен за једну особу али остаје простор за договор између добитника и хотелијера.

У Требињу је прошле године забиљежено више од 100.000 ноћења, а туристи су стигли из 90 земаља.