latinica  ћирилица
04/06/2020 |  09:23 ⇒ 13:33 | Аутор: РТРС

Влада Српске о измјенама и допунама Закона о приватизацији државних станова

Влада Републике Српске требала би данас да по хитном поступку разматра Приједлог закона о измјени Закона о приватизацији државних станова.
Влада Републике Српске - Фото: РТРС
Влада Републике СрпскеФото: РТРС

Дневним редом предвиђено је разматрање и Приједлога закона о пореском поступку Републике Српске, Приједлога закона о измјени Закона о јединственом регистру финансијских извјештаја и Приједлога закона о измјенама и допунама Закона о рачуноводству и ревизији Републике Српске.

Пред министрима ће се наћи и Нацрт закона о измјенама и допунама Закона о гасу, као и Приједлог уредбе о измјени Уредбе о оснивању Угоститељског сервиса Владе Републике Српске, најављено је из Бироа Владе Српске за односе с јавношћу.

Влада Српске требала би да разматра и Информацију о пројекту "Изградња и опремање новог објекта, реконструкција, адаптација и опремање постојећег објекта болнице Зворник" - потписивање уговора.

Биће разматрана и Информација о финансијским показатељима пословања у областима преређивачке индустрије за 2019. годину, као и Информација о процесу ревидирања секторске листе приоритетних пројеката за област животна средина у БиХ.

Фотографије и кадрови са сједнице медијима ће бити достављени посредством ""vitransfer" линка.