latinica  ћирилица
04/06/2020 |  13:42 ⇒ 14:11 | Аутор: РТРС

Регионални музички спектакл - Ана Николић и Аца Лукас у Бањалуци 10. јула

Поводом отварања љетње сезоне на воденом парку Аквана у Бањалуци, Квин естрада и Балкан фестивал у петак, 10. јула организују заједнички Ане Николић и Аце Лукаса.

Пошто је Институт за јавно здравство Републике Српске дао мишљење да ће у јулу и августу ове године бити дозвољено организовање јавних скупова на отвореним просторима, уз поштивање епидемиолошких мјера и препорука које тада буду на снази, Квин естрада заједничким концертом тренутно најпопуларнијих балканских музичких звијезда отвара овогодишњу љетњу концертну сезону.

Концерт ће почети у 20.00 часова и трајаће до поноћи, а публика ће поред старих, добро познатих хитова ових извођача имати прилику да ужива и у њиховим новим пјесмама.

Улазнице за концерт биће у продаји од понедељка, 15. јуна, на благајни испред РК Боска и на благајни воденог парка Аквана. За највјерније фанове, првих пет дана улазница ће коштати 15 КМ, а након тога 20 КМ.

Продукцијски тимови Квин естраде и Балкан фестивала поручују да ће, иако ће се концерт десити под нешто другачијим условима у односу на оне на које смо сви навикли, учинити све да се реализује по највишим продукцијским стандардима.

Све информације о концерту и резервације за ВИП улазнице можете добити на инфо телефон 066/905-399, а више информација можете пронаћи и на Фејсбук и Инстаграм страници Квин естраде /Queen Estrade/.