latinica  ћирилица
05/06/2020 |  13:05 | Аутор: Агенције

Савић: Звездаши, видимо се у суботу

Душан Савић, прослављени голгетер Црвене звезде, радује се чињеници да ће меч између Звезде и Радника бити одигран уз присуство публике.
Душан Савић - Фото: Тwitter
Душан СавићФото: Тwitter

- Пожелио сам се Маракане. Необично је да скоро три мјесеца нисам био на стадиону. Ипак, ситуација је таква на глобалном нивоу и морали смо сви да је стоички прихватимо. Сада, када је то практично иза нас, можемо да се у потпуности посветимо свакодневним животним обавезама, а за мене је то свакако Црвена звезда. Тако да, звездаши видимо се у суботу - рекао је Савић за званичан сајт клуба.

Савић је једна од спортских личности ко је читав живот уз Звезду, па истиче да му је недостајало све што је у вези са Црвеном звездом.

- Недостајао ми је фудбал и једва чекам утакмицу против Радника. Надам се попуњеним трибинама, сјајној атмосфери и громогласном аплаузу за наше шампионе. Стварно ми је недостајала Црвена звезда у правом облику њеног значења, тако да у суботу долазим на стадион да пружим подршку тиму - поручио је Савић.

Црвена звезда је тријумфом против Рада од 5:0 обезбиједила шампионску титулу, што за Савића није изненађење, јер сматра да је клуб из Љутице Богдана најбољи у Србији.

- Дејан Станковић ради сјајан посао. Црвена звезда има добар систем и све то функционише убједљиво. Титула је заслужено освојена. Чињеница је да играмо квалитетан фудбал и да смо од првог кола демонстрирали доминацију у Србији. Драго ми је што млади играчи све више налазе своје мјесто у тиму и показују да могу да допринесу побољшању квалитета нашег клуба. Не сумњам у то да ћемо успјети да освојимо и Куп Србије, чиме би се на прави начин заокружила сјајна сезона - нагласио је он.

Утакмица између Звезде и Радник игра се у суботу од 19 часова.