latinica  ћирилица
05/06/2020 |  14:19 ⇒ 16:32 | Аутор: Б92

Реакције "вјечитих": Коначно у Хумској

Жријеб је спојио Партизан и Црвену звезду у полуфиналу Купа Србије.
Партизан - Црвена звезда (Илустрација: РТРС) -
Партизан - Црвена звезда (Илустрација: РТРС)

Дуел два највећа тима у Србији, трећи ове сезоне, на програму је наредне сриједе у Хумској, исто када се и састају Чукарички и Војводина на Бановом брду.

Представник Партизана на жребу за полуфинале Купа Србије Миллан Милијаш изразио је задовољство што ће црно-бијели дочекати Црвену звезду, док је представник црвено-бијелих Горан Негић најавио реванш за пораз у финалу прошле године.

- Велико задовољство што ће се дерби коначно играти на стадиону Партизана. Вјерујте, било коју екипу да смо извукли одговор би био идентичан, нема лаких противника и нема лаких утакмица - рекао је Милијаш.

Негић је истакао да у Звезди још памте пораз у финалу прошле године.

- Чека нас финале прије финала, надам се да ће ово године бити сасвим другачије и на наше задовољство - рекао је Негић.

Представници Чукаричког и Војводине Ненад Миросављевић и Александар Влашковић сложили су се да ће се на Бановом брду одиграти неизвјесно полуфинале.

- Није било лаких противника у жријебу. За нас је олакшавајућа околност што играмо код куће, покушаћемо да изборимо пролаз, али шансе су свима подједнаке. За трофеј сваки противник мора да се побиједи - рекао је Миросављевић.

Влашковић је додао да су у полуфиналу четири најбоља српска клуба и да се Новосађани надају финалу.

- Прије двије недјеље у Новом саду било је неријешено, сад нас чека отворена утакмица. Наша жеља је финале - поручио је Влашковић.

Финале Купа Србије је на програму 24. јуна.