latinica  ћирилица
07/06/2020 |  11:23 ⇒ 11:23 | Аутор: banjaluka.net

Кондић: СПС води политику која окупља људе

СПС у Бањалуци има одличан тим младих људи и наш циљ је да ту енергију и ентузијазам усмјеримо у даљи развој града, истакао је Шеф Повјереништва Социјалистичке партије Српске за град Бањалуку Саша Кондић.
Саша Кондић (фото:banjaluka.net) -
Саша Кондић (фото:banjaluka.net)

Он истиче да СПС биљежи велики раст у читавој Републици Српској, а посебно у Бањалуци, те да очекује велики резултат на предстојећим изборима.

– СПС је партија коју већином чине млади људи, али имамо и искусне чланове и кадрове који много доприносе својим знањем и радом. Можемо рећи да имамо спој младости и искуства који је добитна комбинација. Прилазе нам многи млади људи, за велики број њих СПС је прва партија, а то нам говори да смо на добром путу и да радимо исправно. Политика којом се води СПС подразумијева укључивање младих у процесе планирања и одлучивања и то је нешто што су грађани препознали како у Бањалуци, тако и широм Српске – каже Кондић.

Социјалистичка партија Српске основана је у изборној години, међутим Кондић истиче да то неће утицати на резултате ове партије на Локалним изборима.

– Било је потребно много труда и посла па да можемо рећи да смо спремни за изборе, али данас смо више него спремни за изборе. Имамо вриједне људе у свим градским мјесним одборима, радимо сложно и уопште није лажни оптимизам кад кажемо да ћемо бити најпозитивније изненађење. Не бавимо се шупљим причама и обећањима, него радом и резултатима. Грађани то цијене, наши чланови то цијене и то је политика која окупља људе и која је интересантна грађанима, а поготово млађој популацији – каже Кондић.