latinica  ћирилица
26/06/2020 |  12:14 ⇒ 14:04 | Аутор: РТРС

Односи Српске и Србије у свим областима на изузетно високом нивоу

Предсједница Републике Српске Жељка Цвијановић и генерални конзул Србије у Бањалуци Владимир Николић заједнички су оцијенили да су односи Српске и Србије у свим областима на изузетно високом нивоу, засновани на пријатељским и братским везама, великом политичком разумијевању и економској подршци.
Цвијановић - Николић -
Цвијановић - Николић

Она је током пријема у опроштајну посјету конзула Србије, као посебно важну и за грађане Републике Српске веома значајну Николићеву активност истакла отварање канцеларије Конзулата Србије у Требињу, саопштено је из кабинета предсједнице Српске.

Предсједница Српске захвалила је Николићу за досадашњу сарадњу и његово несебично и истрајно залагање у јачању веза Српске и Србије, пожељевши му пуно личног и професионалног успјеха.

Подсјећамо, предсједница Цвијановић је ове године, поводом 9. јануара - Дана Републике, орденом заставе Републике Српске са сребрним вијенцем одликовала Николића за рад и заслуге у међународној сарадњи и учвршћивању мира, личне резултате и достигнућа, као и за допринос у развоју свеукупних односа Србије и Српске.