latinica  ћирилица
27/06/2020 |  14:56 ⇒ 19:03 | Аутор: СРНА

Томаш: Кривична пријава средство прљаве политичке игре

Предсједник Општинског одбора СНСД у Прњавору Дарко Томаш изјавио је да је кривична пријава коју је против њега и више лица поднио посланик ПДП-а Драшко Становуковић политичка прича и средство прљаве кампање.
Дарко Томаш - Фото: СРНА
Дарко ТомашФото: СРНА

Томаш је демантовао основаност пријаве коју је против њега и више НН лица Окружном тужилаштву у Бањалуци у случају дијализа поднио Станивуковић, те позвао ту правосудну институцију да што прије анализира пријаву да не би постала тема предизборног мешетарења.

- Ни на једном уговору са фирмом Фрезенијус нема мог потписа, чак ниједан није потписан у мандатном периоду када сам био директор Фонда здравственог осигурања Републике Српске - рекао је Томаш на конференцији за новинаре.

Он је додао да је у вези са дијализом једино потписао уговор за неколико општина, као што су Пелагићево, Доњи Жабар и дио Шамца да неколико пацијената имају дијализу у болници у Брчком по цјеновнику Фонда Републике Српске у чему нема ништа спорно.

Томаш, који је и начелник општине Прњавор, сматра да иза оваквих прозивки стоји опозиција у Прњавору, али да ће његов одговор на све то бити још преданији рад на добробит свих Прњаворчана.

- Прњаворски СДС зна колико вриједе, односно не вриједе и да су немоћни и зато траже помоћ и подршку људи из Бањалуке, као што је Станивуковић - рекао је Томаш и додао да је опозиција у Прњавору свјесна да на предстојећим локалним изборима немају шта да траже.

Томаш је додао како је ово доказ да је опозиција почела са прљавом политичком кампањом, али да ће их СНСД са својим коалиционим партнерима на предстојећим изборима "избрисати" са политичке сцене.

- Како СНСД у Прњавору СДС, тако ће и Радојичић побиједити Станивуковића у Бањалуци - поручио је Томаш.