latinica  ћирилица
29/06/2020 |  11:24 ⇒ 11:46 | Аутор: СРНА

У Требињу извучена имена добитника туристичких поклон-ваучера

Имена добитника туристичких поклон-ваучера данас су извучена у просторијама Туристичке организације Требиње у оквиру промотивне кампање "Љетуј у Требињу" коју је организовала ова организација у сарадњи са хотелијерима из овог града, уз подршку градоначелника Мирка Ћурића.
Требиње - Фото: РТРС
ТребињеФото: РТРС

- С обзиром на то да је цијели ток кампање пратило велико интересовање и добар одзив потенцијалних туриста, а усљед спремности носилаца туристичке понуде Требиња да додатно потпомогну акцију, одлучено је да се умјесто првобитно планираних 30 емитује још толико туристичких поклон-ваучера, тако да ће бити додијељено укупно 60 ваучера у износу од по 150 КМ које треба искористити од 5. до 25. јула - саопштено је из Туристичке организације Требиње.

У саопштењу се додаје да, након што је у петак, 26. јуна, кампања закључена, организатори су констатовали да је спроведена више него успјешно, да је остварена намјера да се допре до што већег броја потенцијалних туриста са различитих туристичких тржишта, те да су статистички показатељи изузетно добри.

У Туристичкој организацији наводе да је сајт www.љетујутребињу.com, у оквиру које је била онлајн пријава, посјетило 28.244 корисника из 43 земље, а забиљежено је 10.109 пријава, што је број који је знатно надмашио планове, очекивања и пројекције које су постављене на самом почетку кампање.

Организатори додају да су кампању подржале и поједине јавне личности које су дале допринос успјеху њене реализације, међу којима су глумац Јован Јовановић, те фудбалери Немања Гудељ, Мијат Гаћиновић и Гојко Цимирот.

Посебна захвалност иде на адресе хотелијера који су учешћем омогућили да акција буде изузетно успјешна, додаје се у саопштењу.

Поклон-ваучери моћи ће се преузети приликом доласка у Требиње у просторијама Туристичког инфо-центра у Улици Јована Дучића бб уз обавезно посједовање личног документа.