latinica  ћирилица
29/06/2020 |  19:35 ⇒ 30/06/2020 | 06:38 | Аутор: РТРС

Ваучери за љетовање у Требињу отишли широм свијета (ВИДЕО)

Извучени су добитници туристичких поклон ваучера у оквиру промотивне кампање "Љетуј у Требињу". Организатори Туристичка организација Града Требиња, хотелијери и Градска управа, задовољни су резултатима. Туристи из Српске, региона али и других континената пријавили су се за љетовање на југу Херцеговине.
Требиње - Фото: илустрација
ТребињеФото: илустрација

Од 10.000 пристиглих пријава, у оквиру промотивне кампање "Љетуј у Требињу", њих 60 је награђено ваучером у вриједности од 150 марака за боравак у граду на Требишњици.

- Добар дан, јављамо се из ТО Града Требиња. Желимо да Вас обавијестимо да сте у оквиру промотивне кампање "Љетуј у Требињу" за коју сте се пријавили путем нашег сајта, освојили ваучер да проведете неки период у нашем граду. Ваучер можете искористити од 5. до 25. јула, уједно се захваљујемо и надам се да ћемо се видјети - овако је Нада Стијовић, из  Туристичке организације Града Требиња, обавијештавала срећне добитнике.

Сајт "Љетуј у Требињу" посјетила су 28.244 корисника из 43 земље свијета што је премашилo сва очекивања.

- Имамо неке добитнике из Бугарске, Словеније, чак и из Велса, највише њих је наравно из Републике Српске и БиХ. У питању су домаћи туристи, велики број ваучера је отишао у Србију, и имамо одређен број ваучера који је додјељен за грађане Хрватске и Црне Горе,. Оно што препоручујемо када је планиран њихов долазак, јесте јули мјесец, тоусу купалишта наша природна али и вјештачка, али наравно да не заобиђу ни обилазак наших манастира, винарија... - каже Марко Радић, директр Туристичке организације Требиње.

Имена добитника доступна су на сајту Туристичке организације Града Требиња, а поклон ваучере моћи ће да преузему приликом доласка у Требиње у просторијама Туристичког инфо центра, уз обавезно посједовање личног документа.