latinica  ћирилица
03/07/2020 |  11:03 ⇒ 11:04 | Аутор: СРНА

Статус "Голд САП партнера" - круна рада на унапређењу пословања

Компанија "Проинтер ИТСС" добила је статус "Голд САП партнера", захваљујући САП консултантима, односно онима који су савладали и усавршили глобални софтвер који служи за комплетно праћење процеса рада, саопштено је из ове компаније.
Проинтер -
Проинтер

- Престижни статус омогућава стицање најквалитетније подршке и акредитације, што је и пут ка изврсности у пружању услуга спровођења и одржавања САП интегрисаног система - наведено је у саопштењу.

У саопштењу се наводи да је "Проинтер", систем који обухвата све корпоративне, финансијске, логистичке и процесе управљања људским ресурсима успјешно спровео у Пореској управи Републике Српске, предузећима "Шуме" и "Путеви" Српске, а одржава га у "Електропривреди Републике Српске" и "Електропреносу БиХ".

Руководилац продаје за јавни сектор у компанији САП Вест Балканс Срђан Лукић рекао је да је "Проинтер ИТСС", као водећи партнер у дигиталној трансформацији у Републици Српској, овим признањем препознат као снажан и динамичан партнер компаније САП.

- Статус му формално доноси прегршт нових могућности у погледу даљег проширења експертизе, сарадње са САП експертским тимовима и уласка у сегменте пословања које САП адресира - појаснио је Лукић.

Лукић је навео да САП, као тржишни лидер у пословном софтверу, помаже фирмама да постану интелигентне, остваре своју дигиталну трансформацију и на прави начин уђу у дигиталну еру, која је већ почела.

- Наше апликације и сервиси које пружамо према 437.000 корисника омогућавају им да буду профитабилни и способни да се прилагођавају промјенама - рекао је Лукић.

Он је истакао да са глобалном мрежом корисника, партнера и запослених, САП помаже свијету да боље функционише и унапређује живот људи, а да је "Проинтер ИТСС", као "Голд партнер", постао истакнути дио ове глобалне мреже.

Генерални директор "Проинтера" Бојан Вујић истакао је да је златна акредитација круна дугодишњег рада ове компаније на унапређењу пословања у важним секторима и компанијама.

Вујић је нагласио да је циљ био компанијама омогућити стандардизацију пословних процеса и дигиталну трансформацију.

- У пракси, то значи побољшање радног учинка, повећање нивоа продуктивности и ефикасности рада кроз свеобухватно планирање и управљање ресурсима. Били смо храбри, отворени и ниједног тренутка нисмо сумњали у квалитет и вриједност коју доносимо нашим клијентима. Због тога је статус `Голд САП партнера` логичан слијед догађаја и гаранција да је наша услуга најбоља могућа - рекао је Вујић.

Из ове компаније истичу да у сектору за САП рјешења тренутно запошљавају 16 консултаната сертификованих за финансијске, логистичке и модуле управљања људским ресурсима, као и осам техничких консултаната са значајном експертизом у области пословне интелигенције, системског и развојног инжењерства, а добијени статус за све њих представља степеницу више.

У "Проинтеру" наводе да, осим агилности и широког спектра знања у области различитих пословних процеса, запослене у сектору за САП рјешења карактерише изразита воља и жеља за цјеложивотним учењем и усавршавањем, оријентисаност ка тимском раду, способност брзог реаговања на захтјеве и рокове, смисао за планирање, организацију, комуникацију и координацију.

- Међу водећим САП консултантима у "Проинтеру" су људи различитих струка који своје подухвате у ИТ индустрији описију управо спремношћу на пословни изазов и жељом за учењем - навели су из "Проинтера" и додају да такав приступ послу заговарају од почетка у свим својим секторима, због чега и стижу признања.